TLC Promise Me – Kanak2 di Rumah Aman

Jumaat, 14 Oktober 2011 0 comments
Churp Churp bersama-sama dengan Nuffnang & MilkADeal akan berganding bahu untuk mengumpul dana untuk Rumah Aman di TLC Promise Me Musim 2. Rumah Aman adalah rumah kepada 30 kanak-kanak malang dan keperluan pengubahsuaian kerja pendawaian elektrik dan sistem pemutus kilat.


Jumlah yang diperlukan untuk kerja-kerja pengubahsuaian ini berharga RM 20,000 dan kita berjanji untuk menyempurnakan hasrat ini Rumah Aman sebelum 30hb Oktober 2011. Baca di blog churp churp untuk maklumat lanjut.Churpers & Nuffnangers murah hati akan mampu untuk memainkan peranan mereka dalam hal ini dengan sama ada menderma hanya RM1 mereka dari earning Churp Churp untuk dana atau membeli Churpie Plushie hanya RM 25, di mana semua hasil kutipan akan disalurkan kepada dana.
Menderma dari Pendapatan Churp Churp anda

Cukup sahaja anda mengisi borang DISINI dan pilih jumlah yang anda ingin menyumbang dari Earning Churp Churp anda. Pendapatan paparan disediakan di sebelah jumlah kredit untuk memastikan bahawa anda mempunyai kredit yang mencukupi untuk menderma kepada dana ini.

atau anda boleh menempah churp-churp Plushies disini

Churp Churp Plushies for Charity


The much desired Churpie Plushies are going on sale for Rumah Aman! Each Churpie Plushie will be sold at RM 25 per plushie and all proceeds will be channeled to the TLC Promise Me 2 fund for Rumah Aman.

Place your order for a Churpie Plushie here and we will follow up with you on your order:

 klik disini untuk keterangan lanjut mengenai kempen yang dilaksanakan. TERIMA KASIH.Comments
0 Comments

0 comments:

Catat Ulasan

Share

Followers

 

©Copyright 2011 Galeri PDRM | TNB